RC AMF bijeenkomst 8 januari 2024

De Nieuwjaarsbijeenkomst van de RCAMF Groep op 8-1-2024 is een feit. Het was fijn dat we het bijeenkomen weer konden opstarten. Zo dachten waarschijnlijk ook de bezoekers erover, want ze waren in grote getale aanwezig.

Er waren drie mensen die zich afgemeld hadden, waarvan er later toch nog één kwam opdagen, het was tenslotte niet het beste weer!!

MS Teams stond ook weer open, waar twee gebruikers aanwezig waren. Om 19:30 uur konden we starten. We hadden, net zoals de laatste avond van vorig jaar, weer voor een ronde opstelling gekozen zodat we elkaar allemaal konden zien, ook om eventuele vragen te stellen.

                   

Alle formaliteiten van het nieuw-jaar-wensen was natuurlijk bij binnenkomst al gedaan, dus konden we, als begin van deze avond, bekend maken, dat de website een grondige upgrade heeft ondergaan en dat deze nu ook een SSL-beveiliging heeft.

De oude website blijft met de reeds geplaatste berichte beschikbaar. Vanaf nu gaan we verder met de nieuwe website. Wel is het nu zo dat je eerst moet inloggen en een WW moet aanmaken waarna je ook automatisch de berichte van de website in de email geleverd krijgt. Er zijn een aantal wijzigingen aangebracht in de website. Zo is er nu ook een agenda is waar de activiteiten in te zien zijn, zodat je niets meer hoeft te missen. Na intern overleg is besloten het vak “Te koop aangeboden” te laten vervallen. Dit werd nagenoeg niet gebruikt en dus waren we daar wel klaar mee. Je neemt, na overleg, op de avond gewoon de te verkopen spullen mee en dan zoeken we daar een nieuwe eigenaar voor en klaar is het. Onze dank gaat uit naar Evert – PE1DON die weer vele uurtjes aan onze RCAMF website heeft besteed.

Tijdens de verdere rondgang kwamen er nog wat ideeën voorbij en gaan we kijken hoe we het één en ander kunnen realiseren. Hierna konden we de stoelen aan de kant zetten en werden er een aantal sta-tafels geplaatst waarop het één en ander te knabbelen werd klaargezet. Ook Jan – PD3JSP werd weer bedankt voor de geleverde materialen. Regelmatig kwam er iemand met een schaal langs om  de verschillende heerlijke snacks aan de mensen rond te delen. En zo konden we onderling uitgebreid van gedachten wisselen wat het nieuwe jaar ons zou kunnen gaan brengen.

Het bleef nog lang gezellig en het was zo maar 22:30 uur. Dus snel de spullen opruimen en huiswaarts keren.

Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen dan is het daar a.s. maandag 15-1-2024 de goede gelegenheid voor. We gaan weer verder met ons project  van de HF antenne en de CW-lessen, die ook weer gaan beginnen.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

 

73’s de Adriaan -PA1LIO, Jaap -PD5ISW en Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *