RC AMF bijeenkomst 15 januari 2024

De bijeenkomst van de RCAMF Groep op 15-1-2024 begon al vroeg met een hele reeks aan afmeldingen. Het weer werkte hierin ook niet mee, want er was al wat van het witte goud naar beneden gekomen. In de wintersportgebieden zijn de mensen er blij mee, maar als er in Nederland 5 cm sneeuw valt is er gelijk een file van 1300 km. Maar goed dat het in Amersfoort dan toch nog mee viel.

Jaap – PD5ISW had ik maandagmiddag al gezien. Hij was nog steeds niet fit en bleef thuis. Adriaan – PA1LIO kwam ook niet, de reden van hem was  dat hij weer een jaar ouder was geworden.

Dus was ik om 18:30 uur al aanwezig, zodat de spullen voor deze avond, voor een deel al klaar stonden. De eerste bezoekers waren er al even voor 19:00 uur waarna het goed op gang kwam.

MS Teams stond natuurlijk ook weer open waar 5 gebruikers zich meldden. Zo konden zij er op deze manier bij zijn en kon deze avond om 19:30 uur van start gaan.

Na wat mededelingen sprak Evert – PE1DON over onze vernieuwde RCAMF website met de nieuwe mogelijkheden en legde hij uit wat je er allemaal nog meer mee kan doen.

                   

Een heel belangrijk punt is wel dat je voor de eerste keer even moet inloggen en een WW moet aanmaken, daarna is het klaar voor gebruik.

De oude website blijft vermoedelijk nog een maand de gebruikers op de oude website informeren over de maandagavond bijeenkomsten. Daarna zal deze functie voor de gebruikers op de oude website komen te vervallen. Dus: LOG IN en maak je eigen WW op de nieuwe website.

We horen graag of er nog meer nieuwe items aan toegevoegd zouden moeten worden aan de weblinks of dat er misschien nog eventuele andere aanpassingen nodig zijn.

Hierna ging Edwin – PA1EDL met de CW club naar boven en is er deze avond weer een aanvang gemaakt met het CW gebeuren van 2024.

Beneden waren er ondertussen weer een paar laptops tevoorschijn gekomen, zodat er weer het één en ander aan diverse portofoons gedaan kon worden. Zo ook werden deze portofoons meteen voorzien van de allernieuwste software.

Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen dan is het daar a.s. maandag 22-1-2024 de goede gelegenheid voor en gaan we ook weer verder met onze HF antenne.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

 

73’s de  Jan – PD0AUQ

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *