RC AMF bijeenkomst 8 april 2024

Op de bijeenkomst van de RCAMF Groep van 8-4-2024 was ik er gelukkig ook weer bij. Het was al weer 18 dagen geleden na de opname van mij in het Meander. Bij thuiskomst leverde dat ook gelijk een mooi bloemstukje op van de RCAMF Groep.

Maar goed, vanavond waren Jaap – PD5ISW en Adriaan – PA1LIO er alweer vroeg bij. Toen ik binnen kwam was het allemaal al klaar gezet en kon ik gewoon aanschuiven. Daar ik niet meer dan 1Kg mag dragen zal mijn bijdrage op deze avond en komende avonden dus zeer minimaal zijn.

Daar het mooi weer was, kwamen de vele bezoekers al snel en vroeg weer binnen. Zo konden we van tevoren mooi eerst even bijpraten voordat we weer rond 19:30 uur zouden beginnen. Natuurlijk stond MS Teams open waar Rick – PA11361 weer aanwezig was.

Allereerst kon ik nu iedereen bedanken voor het fraaie bloemstukje. Nog op zoek geweest naar de eieren, maar tot op heden heb ik niets gevonden, die kip laat het behoorlijk afweten!!

Dan gelijk even door naar Jan – PD3JSP. Hij had een verrassing voor ons. Een Nieuwe Harry Pan met een aftapkraan. Deze pan heeft een veel grotere capaciteit zodat we nog sneller kunnen snacken. TOP Jan, daar zullen we nog heel veel plezier van hebben.

                   

Hierna nog een paar mededelingen. Rient – PA3GXP had antwoord gekregen van de Treek dat, door de toegenomen drukte tijdens en na de Corona, er in de Treek geen vossenjachten meer gedaan mogen worden!! Om te kijken of daar iets aan te doen is, zullen we op zoek gaan naar een nieuwe locatie. We horen graag of iemand anders iets heeft gevonden wat geschikt is. Rient hoort het graag.

Daarna heb ik aangegeven dat er op de tafel weer een hoop fraaie spullen was neergezet die een nieuwe baasje zochten, met een blije Jaap erna!!

         

De CW groep ging weer naar boven om onder leiding van Edwin – PA1EDL en Ron – PA3DAM zich hierin verder te bekwamen. Verder werd er door Rob – PD5BUS aan de software gesleuteld in de bekende portofoons.

                   

Ook Jan – PD0HGQ pleegde nog wat laatste handelingen aan onze verticale HF antenne.

         

Verder waren we allen weer druk met elkaar in gesprek over allerlei dingen.

Aankomende maandag, 15-4-2024 zal er door mij een lezing gegeven worden. Deze lezing gaat over GPS-DEKKING —- en nog MEER!!  Mis het niet, want we gaan er weer wat moois van maken.

Dan nog even een mededeling. KIJK in UW AGENDA want we zijn voornemens om op 14-6-2024 onze BBQ te gaan doen!!

Dus dit al lezende, wilt u ook deelnemen aan een bruisende Radio Groep, dan bent u op maandag 15-4-2024 van harte welkom bij de RCAMF Groep. Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

73’s de Jan – PD0AUQ

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *