Lezing van Meet Je Stad op 8-7-2024

Beste lezers/lezeressen,

Hierbij het bericht van de aankondiging van Meet Je Stad.

“Meet je Stad is een initiatief voor burgerwetenschap, voor het doen van onderzoek naar je eigen leefomgeving in het groot en in het klein. Een belangrijk onderdeel van het project is het meten van bijvoorbeeld temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof, bodemvocht, etc. Daarvoor heeft Meet je stad een meetnetwerk opgezet met zelfontworpen meetstations die gebruik maken van LoRaWAN radio’s en The Things Network. Op 8 juli a.s. vertellen we graag iets over het project, de manier waarop we LoRaWAN daarbij gebruiken en hoe je aan het project kan meedoen.”

Iedereen tot ziens op maandag 8 juli 2024 om ongeveer 19:30 uur.

73’s de Jan – PD0AUQ

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *