RC AMF bijeenkomst 12 februari 2024

De bijeenkomst van de RCAMF Groep op 12-2-2024 was er één uit het boekje. We waren er rond 18:30 uur om het één en ander klaar te zetten en onder andere hebben Jaap en ik de camera op de monitor omgedraaid en tevens de hoek daarvan aangepast. En Rick moest daar natuurlijk zo nodig een foto van maken. Bij deze.

Rond 19:00 uur kwam een groot deel van de bezoekers al binnen en was het al snel gezellig en heel druk, waardoor we mooi om 19:30 uur van start konden gaan met een aantal mededelingen.

Op zaterdag waren een aantal radiozendamateurs bij de begrafenis van Sjaak – PE1AQZ geweest om hem de laatste eer te bewijzen. En dat was mooi.

Rits – PD0NPU was weer een jaar ouder geworden en dat leverde gelijk ook weer wat lekkers op voor bij de koffie of  choco.

Bij MS Teams waren weer een aantal gebruikers aanwezig. Dat waren Rick – PA11361, Frans – PA0ATR en Jan – PA3JDB. Zo kon ik na afloop aan hen wat vragen omtrent het geluid en gaan we proberen dat nog beter te laten klinken.

Voor de verandering had ik daarna een rondje onder de aanwezigen gemaakt. Dat was niet verkeerd, want op die manier kunnen we als team een goed beeld krijgen van wat er allemaal onder ons speelt en wat ons allen bezighoudt.

Aan het einde daarvan gingen Edwin – PA1EDL en de CW cursisten naar boven en konden wij beneden met elkaar uitgebreid van gedachten wisselen. Dat gebeurde dan ook in diverse samenstellingen.

Jaap – PD5ISW kwam er achter dat er wat fout was gegaan met onze vriezer. Jammer, maar dat leverde op dat we niets lekkers konden knabbelen. Het was dus deze avond even niet anders.

Vandaag is de fout opgelost en kunnen we volgende week weer wat voor de inwendige mens betekenen.

Komende maandagavond zijn we voornemens weer aan onze HF antennes te werken. Er zijn weer wat nieuwe afmetingen naar voren gekomen, die verbluffende resultaten hebben gegeven. Maar…, zoals gewoonlijk, ook deze avond was weer snel voorbij.

Wilt u nu, wanneer u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen, dan is het daar a.s. maandag 19-2-2024 de goede gelegenheid voor. Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

 

73’s de Jan – PD0AUQ

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *