RC AMF bijeenkomst 22 april 2024

De bijeenkomst van de RCAMF Groep op 22-4-2024 ging volgens het ondertussen wel bekende recept. Jaap – PD5ISW en ik waren er rond 18:30 uur waar we de ruimte klaar maakten voor de bijeenkomst. Nog voordat we klaar waren, kwamen de eerste bezoekers al binnen. Deze hielpen mee om de stoelen op hun plaats te zetten, onder het motto van: vele handen maken licht werk en zo was alles dus snel geregeld.

Er waren ook mensen die al direct met hun laptop aan de slag gingen, om weer wat aanpassingen aan de alom bekende portofoons te doen, waardoor het al snel een drukte van belang werd.

Toch konden we mooi rond 19:30 uur van start gaan. MS Teams was ook klaar en daar waren, wat vaak het geval is, aanwezig: Rick – PA11361 en Adriaan – PA1LIO uit het bekende Zuid-Duitsland.

Na een aantal mededelingen, kwam ook onze reis naar de Ham-Radiobeurs in Friedrichshafen aan de Bodensee voorbij, waarvoor op dit moment 8 mensen zich hebben aangemeld.

LETOP!!, we gaan nu langzaamaan het één en ander definitief maken om duidelijkheid in het kostenplaatje te krijgen. Dus wil je óók mee, laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten, want vol is vol. We gaan donderdagochtend 27 juni ’s morgensvroeg weg en zondag 30 juni zijn we ’s avonds weer terug.

Ook rond onze BBQ speelt er nog wat in verband met een wijziging van de datum. Vrijdag 14 juni komt te vervallen. We zijn van plan om het naar september te verhuizen. Er staat dus nu op onze RCAMF WhatsApp  een datumplanner voor september. Dus voor iedereen, vul de gewenste datum of data in zodat we daaruit een keuze maken. Hierna kunnen we dan een definitieve datum aan jullie doorgeven.

Reinier – PA3AAA had ook nog, en nu echt, zijn allerlaatste kunststof behuizingen meegenomen waardoor deze rap van eigenaar wisselden, waar Jaap weer blij van werd. Reinier had ook nog wat batterijen, zonnepaneeltjes en antennes voor 868 MHz beschikbaar.

Bij de rondvraag kwam Roel – PB0ACU nog met de vraag over een kleine CW-keyer waar hij nog de gebruiksaanwijzing van zocht.

Helaas waren er van deze avond geen foto’s aangeleverd om op de website te plaatsen.

Dus mensen, als het kan, graag de volgende keer weer een paar foto’s van wat er voor moois op onze avond om ons heen gebeurt.

Het CW team ging daarna naar boven voor het ontvangen van de te volgen les.

Beneden was het nog lang druk en gezellig onder elkaar met als gevolg dat Jaap en ik pas na 23:00 uur huiswaarts keerden.

Dus dit alles lezende en u wilt óók deelnemen aan een bruisende Radio Groep dan bent u op maandag 29-4-2024 van harte welkom bij de RCAMF Groep. Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

73’s de  Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *